Touch Pro

TouchPro® stoelmassage                                                                  

De TouchPro® stoelmassage is ontspannend voor nek, schouders, rug, armen en handen. Na een TouchPro® stoelmassage kun je weer volledig ontspannen en met nieuwe energie aan het werk.

Wat is TouchPro® Stoelmassage?

De massagetechniek die bij de TouchPro® Stoelmassage wordt gebruikt, is gebaseerd op acupressuur, ook wel Shiatsu genoemd.

Tijdens de TouchPro® Stoelmassage zit u op een ergonomische stoel die alle lichaamsdelen op ontspannen wijze ondersteund, terwijl je heup, rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd worden gemasseerd. Een zogeheten ‘drukpuntenmassage’ zorgt ervoor dat je energiebanen worden gestimuleerd, waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. De massage wordt over je kleding heen gegeven en duurt slechts 20 minuten, maar heeft een langdurige, positieve uitwerking.

Bij regelmatig herhaalde stoelmassage ziet men klachten verminderen en/of verdwijnen. Bij een langere massage, bv. een half uur, maar ook wel langer, indien gewenst, zullen over het algemeen minder massages nodig zijn om klachten te laten verdwijnen of te verminderen.

De doorbloeding tot op celniveau in het hele lichaam wordt gestimuleerd; de doorstroming van en naar de cellen van voedingsstoffen en de afvoer van de afvalstoffen ondervindt een verbetering. Dat is de reden waarom water drinken wordt aanbevolen na een dergelijk massage. 

Voor wie is TouchPro® Stoelmassage bestemd?

TouchPro® Stoelmassage is vooral bestemd voor iedereen die zware lichamelijke arbeid verricht, repeterende bewegingen maakt, geestelijke arbeid verricht of met stress moet leven. De werkende mens dus! Want wie (te) hard werkt kan van een heleboel zaken last krijgen: vermoeidheid, hoofdpijn, stress, nek en schouderklachten, verkrampte spieren of bijvoorbeeld slapeloosheid. Maar ook voor mensen zonder klachten is stoelmassage een goede investering.

het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het geeft het gevoel of je terug komt van vakantie.

De TouchPro® Stoelmassage is een uitermate geschikte methode om lichamelijke klachten te voorkomen of  te verminderen. Bovendien gaat de geest sneller werken, waardoor men zich beter kan concentreren. De werknemer neemt plaats op de ergonomisch gevormde stoel (die de TouchPro® Stoelmasseur meeneemt) om een behandeling van 20 minuten te ondergaan. Eén van de voordelen is dat de TouchPro® Stoelmassage door de kleding heen gegeven wordt en dat een rustige, afgesloten kamer in een bedrijf al voldoende ruimte biedt voor de behandeling.

Toepassingen stoelmassage

De TouchPro® Stoelmassage wordt in de meest uiteenlopende situaties toegepast. Bedrijven bieden hun werknemers met regelmaat een stoelmassage aan. 

TouchPro® Stoelmassage wordt ook vaak projectmatig toegepast. Bij workshops, openingen, beurzen, vergaderingen, personeelsuitjes, promotionele acties en verder in iedere situatie waarbij men werknemers, klanten of bezoekers op een positieve manier extra aandacht wil geven.