RM Sport Massage Advies biedt hoge kwaliteit sport- en stoelmassage

Geplaatst op: 14-12-2020 door Ruud Molenaar

Het welzijn van medewerkers op het werk is een thema dat hoog op de agenda van vele managementteams staat. De inzet is dan ook groot, want er bestaat een positieve correlatie tussen het medewerkerwelzijn en hun productiviteit (zie ook eerder artikel Masseren is vooruitzien op mijn site). Het is dan ook belangrijk om de juiste leverancier (lees sportmasseur) te vinden die het welzijn van uw medewerkers op de juiste wijze weet in te schatten. RM Sport Massage Advies werkt met sportmasseurs en sportmasseuses die deze kwaliteit bezitten en voldoet aan de eisen die het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) stelt. Daarnaast voldoet de praktijk ook aan de eisen die door het SCAS  worden gesteld en dit geeft aan dat Ruud Molenaar de hoogste kwaliteitseisen bezit. Wat dit inhoudt wordt hieronder nog eens kort uitgelegd en geeft u de zekerheid dat RM Sport Massage Advies de juiste partij is om duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers optimaal te begeleiden.

Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS)

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is sinds 1954 dé examen- en brancheorganisatie voor sportmassage, sportverzorging en wellnessmassage in Nederland. Het NGS bewaakt de kwaliteit binnen de branche en van de NGS-masseurs. Bovendien is het NGS de grootste brancheorganisatie voor sport- en wellnessmasseurs van Nederland en is daarmee op (inter)nationaal niveau gesprekspartner van de overheid, de nationale sportkoepel NOC*NSF, sportbonden, -verenigingen, organisaties uit de (sport)zorgketen en de wellnessbranche. Vooruitstrevende organisaties maken het welzijn van de medewerkers dan ook tot volwaardig onderdeel van hun bedrijfsstrategie.

Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS)

De SCAS is in het jaar 2000 opgericht op verzoek van het Ministerie van Volksgezondheid en de Inspectie van de Volksgezondheid naar aanleiding van een incident in de medische begeleiding van sporters.

De SCAS houdt zich sindsdien bezig met het onpartijdig vaststellen van de vakbekwaamheid van professionals die zich richten op de begeleiding van sporters en de behandeling van sportblessures, alsmede het onpartijdig vaststellen van de kwaliteit van instellingen, van producten en van opleidingen voor professionals in de sportgezondheidszorg.

Certificering is in de afgelopen jaren, ook in de gezondheidszorg, in het middelpunt van de belangstelling komen te staan.
Onder certificering wordt verstaan  die activiteiten op grond waarvan een onafhankelijke instantie kenbaar maakt dat een gerechtvaardigd vertrouwen bestaat in het feit dat een duidelijk omschreven onderwerp voor certificatie in overeenstemming is met een bepaalde norm of met een eisen stellend document.

Certificeren van personen houdt in dat de vakbekwaamheid van de beroepsbeoefenaar, het niveau van de opleiding en de geboden zorg (product) inzichtelijk worden gemaakt. Dit wordt gerealiseerd door het vaststellen van nauw omschreven criteria. Bij certificering van instellingen gaat het om criteria waaraan organisaties moeten voldoen om hun producten en diensten te kunnen leveren volgens een vastgesteld kwaliteitsniveau.

Als bij uw organisatie het onderwerp “Duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers” ook belangrijk is, dan wil ik dit onderwerp graag eens samen met u bespreken.

 

Ruud H. Molenaar
Directeur RM Sport Massage Advies
06-14347487

Bron: NGS, SCAS

Wat hebben vetverbranding, conditieverbetering en sportmassage met elkaar gemeen?

Geplaatst op: 30-01-2020 door Ruud Molenaar

Heel veel mensen hebben nu weer aan het begin van 2013 de wens…

Lees meer >>

Artikel RM Sport Massage Advies in De Uitkomst vanwege 1-jarig jubileum

Geplaatst op: 07-01-2014 door Ruud

RM Sport Massage Advies jubileum Ik ben nu ruim een jaar bezig met…

Lees meer >>

Groot succes AZ Netwerk Golf Open en RM Sport massage Advies

Geplaatst op: 09-05-2013 door Ruud

Gisteren 8 mei was het dan zover. De tiende editie van deze sportieve…

Lees meer >>

Sport- en stoelmassage op de moderne manier loont door te investeren in medewerkers

Geplaatst op: 22-03-2013 door Ruud

Investeren in medewerkers loont, juist nu!  Investeren in het welzijn van medewerkers levert…

Lees meer >>

Wat hebben vetverbranding, conditieverbetering en sportmassage met elkaar gemeen?

Geplaatst op: 02-01-2013 door Ruud

Heel veel mensen hebben nu weer aan het begin van 2013 de wens…

Lees meer >>

Decemberactie voor particulieren en ondernemers

Geplaatst op: 01-12-2012 door Ruud

Decemberactie voor particulieren en ondernemers Zou het niet heerlijk zijn om uw personeel…

Lees meer >>

Artikel in de binnendijks over RM Sport Massage en Advies

Geplaatst op: 30-10-2012 door Ruud

Artikel in de Binnendijks over RM Sport Massage en Advies. In de Binnendijks…

Lees meer >>

Sport massage door Ruud Molenaar voor iedereen!

Geplaatst op: 08-10-2012 door Ruud

Sportmassage voor iedereen! Voldoende sporten hoort bij een gezonde levensstijl, maar sporten brengt…

Lees meer >>

Een droom wordt werkelijkheid

Geplaatst op: 06-09-2012 door Ruud

Op 14 september 2012 is het dan zover. Ik ga me dan officieel…

Lees meer >>