Advies

Door mijn grote ervaring van ruim 25 jaar in het bedrijfsleven ben ik goed in staat om bedrijven advies te geven op verschillende terreinen:

  • Bedrijfsadviseur op het gebied van sport- en stoelmassage.

Ik wil meer naast de ondernemer gaan zitten om samen te kijken waar sport-en stoelmassage een toegevoegde waarde kunnen zijn voor het bedrijfsproces van de klant. Je gaat dus samen kijken waar de problemen zijn op dit gebied en hier ook samen een oplossing voor bedenken. Daarnaast zal ik dan mijn commerciële kracht gebruiken om dit ook intern te gaan verkopen richting het personeel. Teveel zie je binnen bedrijven dat er een budget vrijkomt voor bijvoorbeeld massage en het dan eenmalig wordt ingezet, terwijl je er meer een structureel karakter aan zou moeten geven. Zaken als ziekteverzuim en personeelsverloop zijn belangrijke punten die je structureel moet aanpakken. Daarnaast is het ook belangrijk als bedrijf om te laten zien dat je blij bent met je werknemers, zodat ook zij deze erkenning zullen terugbetalen in meer loyaliteit richting hun werkgever. Dit persoonlijke advies is inclusief mijn uurtarief en vormt een extra toegevoegde waarde van mijn dienstverlening. U zult hier dan ook zeker uw voordeel mee doen.

  • Consultant

Door mijn jarenlange ervaring als verkoopmanager bij verschillende grote bedrijven als Xerox, Vodafone en Ziggo ben ik goed in staat om deze verkoopervaring commercieel te delen met bedrijven die daar een voordeel inzien. Ik verhuur mijzelf dan ook aan bedrijven op tijdelijke basis en mijn opdracht en uurtarief zal in onderling overleg worden afgestemd.

  • Business Partner Econocom

Door mijn jarenlange ervaring als verkoopmanager bij grote bedrijven heb ik besloten om deze kennis en kunde als consultant in te zetten bij Econocom.
Econocom is de grootste onafhankelijke business-to-business ICT infrastructuur service provider van Europa. Met haar complementaire deskundigheid (Distributie, financiering, diensten en telecom), en een innovatief assortiment aan zakelijke oplossingen, ondersteunt Econocom bedrijven bij het transformeren van hun IT-systemen. Bij Econocom Group werken 3.700 mensen verdeeld over 17 landen en zij heeft over 2011 een omzet van € 1.584 miljoen met een operationele winst van € 66,6 miljoen gerealiseerd